Om


"My mission is the Humanity, my nation is the Earth and my religion is the Peace!"

Quote: NB
Sapienter vitam dictum nostrum velle et eligere!

  • ZtarVenture: ongoing projects coming soon!


Lacus netus sollicitudin


Contact: naima@ztarteenz.com


Vår filosofi: Inom ZtarTeenz leder och samordnar vi olika glokala ungdomsprojekt och aktiviteter i syfte att skapa god hälsa och bästa tänkbara livsmiljöer runt om i våra samhällen!  * ZtarTeam:


  • BO, Sweden
  • NB, Morocco
  • BS, Norway
  • LG, India
  • CD, PR/ pressansvarig


  • Aktuellt: Boka möte för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa just dig/ er! Tveka inte! Vi är till för att hjälpa!

Lacus netus sollicitudin

  • Dagens citat: Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it's called the present! Unknown.       

Lacus netus sollicitudin

  • ZtarTrender: Vår inspirationshörna: här hittar du dagsaktuella tips och information om olika spännane projekt vi arbetar med!
  •  

Lacus netus sollicitudin

Den människa, som inte med framgång tagit itu med sig själv, skall aldrig med framgång ta itu med någon annan.


Ralph Waldo Emerson (1803-1882)

Copyright © All Rights Reserved


Sharity program:


Genom våra sharity program strävar vi efter att hjälpa så många ungdomar vi bara kan till en bättre och hälsosammare tillvaro. Vår ambition är att engagera våra deltagande ungdomar i olika solidaritetsprojekt runt om i världen med övertygelsen om att vi får multum tillbaka av att dela med oss i en ömsesidig och solidarisk win-win anda.


Alla som är involverade inom ZtarTeenz är med att bidra till en bättre tillvaro och framtid med mottot 14ALLA41. 

 


We are here to: Connect! Share! Transform! Care! Simply Exchange for the Better Change!

Varför ZtarTeenz:


Vi fokuserar på det positiva och på alla de goda krafterna som våra ungdomar besitter men som inte alltid kommer till sin rätt - för en bättre värld! Vi drivs av hopp om att skapa det bästa med det mesta runt omkring oss vare sig det är människor, kreatur, natur eller kultur. Vi vill genom vår nyfikenhet, ambition och dedication skapa, utveckla och nå ut för att förbättra sakers tillstånd. Och vi är övertygade om att vi gemensamt via engagemang, olika erfarenheter och kompetenser kan ge näring och styrka till alla våra åtaganden och därmed förse våra ungdomar med verktyg och hopp som kan lyfta fram deras fantasi, kreativitet, intelligens samt let´s do-anda och på så sätt bättra allas förutsättningar till en hållbar tillvaro, välmående och utveckling.